Bemutatkozunk

Ötletből valóság

Az IgenDebrecen startupper és társadalmi vállalkozó képzés egyik csapataként indultunk 2015-ben. A projektünk célja az volt, hogy 3 hónap alatt, megteremtsük egy gluténmentes, friss péktermékeket előállító pékmanufaktúra alapjait. A feladatot sikeresen vettük, és meg is nyertük a képzést záró versenyt.

A rengeteg pozitív vásárlói visszajelzéstől ösztönözve, végül új célt tűztünk ki magunknak! A képzés során megszerzett értékes tudás, tapasztalatok és iránymutatásokra alapozva, arra vállalkoztunk, hogy az országban élő lisztérzékeny embernek segítsük a mindennapjait azzal, hogy minőségi alapanyagokból készült, friss, finom, gluténmentes kenyeret és alapvető pékárukat állítsunk elő, a Glulu márkanév alatt.

A Glulu finom és gluténmentes világa

Gluténmentes péküzemünkben készítjük a Glulu's FreeFrom terméket. Portfóliónk jelentős része tejet-, tojást-, cukrot- és élesztőt sem tartalmaz, így igen széles rétegnek tudunk rágcsálnivalót kínálni. Édes aprósüti, sós snack, cukormentes keksz kínálatunkból a lisztérzékenyek, cukorbetegek, a tejtermékekre érzékenyek mellett az IR és FODMAP diétát tartó, valamint vegán konyhát kedvelők is találnak biztonsággal fogyasztható termékeket.

Nem használunk tartósítószert és egyéb mesterséges adalékokat. Sütőüzemünkben kizárólag kiváló minőségű, gluténmentes alapanyagokkal dolgozunk, így a keresztszennyezés lehetősége kizárt.

Büszkék vagyunk rá, hogy finomságaink már az ország számos pontján elérhetőek, és viszonteladói körünk dinamikusan fejlődik. Ha szeretnéd, hogy kedvenc szaküzletedben is megtaláld termékeinket, kérd az üzletvezetőt, hogy szerezze be neked, vagy ajánld figyelmünkbe az üzletet és mi felvesszük vele a kapcsolatot!

Gyere be hozzánk az I-Boltba minden hétköznap 8.00 és 16.00 óra között és ismerd meg a Glulu egyedi ízvilágát!