Bemutatkozunk

A régióban egyedülálló vállalkozásunk ételallergiások számára nyújt megoldást a mindennapi étkezésben.

A Glulu Csapata

Az IgenDebrecen startupper és társadalmi vállalkozó képzés egyik csapataként indultunk, A projektünk célja az volt, hogy 3 hónap alatt, megteremtsük egy gluténmentes péktermékeket előállító pékmanufaktúra alapjait. A feladatot sikeresen vettük, és meg is nyertük a képzést záró versenyt.

A rengeteg pozitív vásárlói visszajelzéstől ösztönözve, most új célt tűztünk ki magunknak! A képzés során megszerzett értékes tudás, tapasztalatok és iránymutatásokra alapozva, arra vállalkoztunk, hogy az országban élő több százezer lisztérzékeny embernek segítsük a mindennapjait azzal, hogy ciroklisztből készült, friss, finom, gluténmentes kenyeret és alapvető pékárukat állítsunk elő, a Glulu – gluténmentes pékmanufaktúra márkanév alatt.

Alapítónk, Prokisch Lilla, maga is lisztérzékeny, így saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy a kötelező gluténmentes diéta betartása mennyire pénz és időigényes.

Ráadásul, a g.e. (glulu előtt :) megvásárolható gluténmentes kenyerek sem ízben, sem minőségben nem hasonlíthatók a búzaliszt kenyérhez, az otthoni sütögetés pedig rengeteg időt és utánajárást igényel.

Ez az igény hívta életre a Glulu Pékmanufatúrát.

A kezdetek

A Glulu finom és gluténmentes világa

A debreceni, Glulu - gluténmentes pékmanufaktúra, a kelet-magyarországi régióban egyedülálló vállalkozás, mely ételallergiások számára nyújt megoldást a mindennapi étkezésben. A glutén-, és laktózmentes Glulu pék és cukrásztermékek válogatott, minőségi és természetes alapanyagokból készülnek.
Saját fejlesztésű lisztkeverékeinket cirok-, hajdina- és barna rizsliszt hozzáadásával készítjük, melyek magas rosttartalmuknak köszönhetően, jótékonyan hatnak az emésztésre. Minden termékünk glutén-, és laktózmentes, de készítünk tej, tojás, cukor, illetve teljesen allergénmentes termékeket is. Pékmanufaktúránk kézműves jellegének köszönhetően, minden termékünk rengeteg szeretettel, és gondoskodással készül, melyek kiválóan illeszthetőek gluténmentes és egyéb diétákba.

Nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai fejlődésünkre, figyelemmel kísérjük a szegmens változásait. Nyitottak vagyunk minden, a tevékenységünkhöz kapcsolódó együttműködésre. Jó kapcsolatot ápolunk a LÉOE-vel, a Magyar Pékszövetséggel és más helyi szakmai szervezettel, ezzel is erősítve a szakmai megítélésünket.

Jelenleg a keleti régió nagyvárosaiban és Budapesten több pontján is kaphatóak a Glulu termékek, azonban szeretnénk viszonteladói körünket fejleszteni. A folyamatos innováció, valamint a termékfejlesztés révén, fagyasztott termékeinkkel, saját lisztkeverékeinkkel, egyre szélesebb kört tudunk kiszolgálni.

Célunk, minél több népszerű szaküzletben megjelenni, az ország egész területén, ezért minden régióból szívesen vesszük viszonteladói partnerek jelentkezését.
Keresd termékeinket a legközelebbi szaküzletben! Ha ott nem érhetőek el, ajánlj minket, vagy írd meg nekünk az üzlet címét, hogy felvehessük vele a kapcsolatot!

Gyere be hozzánk az I-Boltba minden hétköznap 8.00 és 16.00 óra között és ismerd meg a Glulu egyedi ízvilágát!

Kövess minket a Facebookon és az Instagramon is!