Karácsonyi Nyereményjáték 2018

2018.12.03. és 2018.12.20. között, 3 héten át játszhatsz a nyerő finomságokért és a menő pamutvászon táskákért a Glulu's FreeFrom  és a The Eco Design Studio közös játékában. 

 

 

JÁTSZ VELÜNK KARÁCSONYI NYEREMÉNYEKÉRT!

Játsz velünk 3 héten át a finomabbnál-finomabb mentes finomságokért és a kézzel készült, környezetbarát pamutvászon táskákért. A következő három hétfőn (december 3, 10, 17.) ünnepi, nyereményes Facebook posztunkban feltett kérdésünkre adhatsz választ kommentként. Az eredeti poszt a Glulu's FreeFrom oldalán jelenik meg, melyet a The Eco Design Studio is megoszt majd.


AHHOZ HOGY NYERJ, CSUPÁN ENNYIT KELL TENNED!

  • Kövesd a Glulu's FreeFrom és a The Eco Design Studio Facebook oldalát!
  • Likeold az aktuális nyereményjáték Facebook posztját!
  • Írd meg kommentben a válaszod!
  • Ha szerencsés vagy, MEGNYERHETED a heti egy AJÁNDÉKCSOMAGOT!

Kezdetét vette Karácsonyi Nyereményjátékunk második fordulója!

Ezen a héten, szeretnénk bemutatni nektek promóciós partnerünket, The Eco Design Studiot, mely egy kis budapesti vállalkozás, aki egyedi, kézzel készült #környezetbarát, #organikus és #vegán pólókat, vászontáskákat készít. Nézzetek szét a kínálatában az Etsyn, mert most szuper kedvezményekkel tudjátok megvásárolni, akár karácsonyi ajándéknak is, a termékeit.

Ha szeretnétek megnyerni az e heti vászontáskát, válaszoljatok kérdésünkre a promóciós poszt alatt és nyerjétek meg a karácsonyi nyereménycsomagok egyikét! A mi ajándékunk a második fordulóban 5 csomag megújult receptúra alapján készült, cukormentes Csokis süti és 5 csomag az újdonságunkból, a Lenmagos krékerből.

Ha még nem tettétek, ne felejtsétek el követni a Glulu’s FreeFrom facebook oldalát sem, mert csak úgy érvényes a játékban való részvétel!

MÁSODIK HETI KÉRDÉSÜNK:

A The Eco Design Studio szemléletéből nektek melyik a legszimpatikusabb? A #környezetbarát, az #organikus vagy a #vegán?

Válaszodat #-gel írd meg kommentben!

A játékban szereplő újdonságainkról itt olvashatsz bővebben: Lenmagos kréker       Csokis süti

Szóval játékra fel!

LEGYEN TIED A HETI NYEREMÉNYEK EGYIKE, KARÁCSONYRA! SOK SZERENCSÉT KÍVÁNUNK!
 

A teljes játékszabályzat itt érhető el!