Karácsonyi Nyereményjáték 2018

2018.12.03. és 2018.12.20. között, 3 héten át játszhatsz a nyerő finomságokért és a menő pamutvászon táskákért a Glulu's FreeFrom  és a The Eco Design Studio közös játékában. 

 

 

JÁTSZ VELÜNK KARÁCSONYI NYEREMÉNYEKÉRT!

Játsz velünk 3 héten át a finomabbnál-finomabb mentes finomságokért és a kézzel készült, környezetbarát pamutvászon táskákért. A következő három hétfőn (december 3, 10, 17.) ünnepi, nyereményes Facebook posztunkban feltett kérdésünkre adhatsz választ kommentként. Az eredeti poszt a Glulu's FreeFrom oldalán jelenik meg, melyet a The Eco Design Studio is megoszt majd.


AHHOZ HOGY NYERJ, CSUPÁN ENNYIT KELL TENNED!

  • Kövesd a Glulu's FreeFrom és a The Eco Design Studio Facebook oldalát!
  • Likeold az aktuális nyereményjáték Facebook posztját!
  • Írd meg kommentben a válaszod!
  • Ha szerencsés vagy, MEGNYERHETED a heti egy AJÁNDÉKCSOMAGOT!

Kezdetét vette Karácsonyi Nyereményjátékunk harmadik, egyben utolsó fordulója!

Ezúttal is a The Eco Design Studio egyedi vászontáskáját pakoljuk meg Glulu's FreeFrom finomságokkal. A mi ajándékunk a harmadik fordulóban ötször 2 csomag finomság a legnépszerűbb termékeinkből.

Ha szeretnétek megnyerni az utolsó ajándékcsomagot, válaszoljatok kérdésünkre a promóciós poszt alatt! Ha még nem tettétek, ne felejtsétek el követni a Glulu’s FreeFrom és a The Eco Design Studio facebook oldalát sem, mert csak úgy érvényes a játékban való részvétel!

HARMADIK HETI KÉRDÉSÜNK:

Hány féle Glulu’s FreeFrom finomság került az utolsó heti ajándékcsomagba?
Válaszodat számmal vagy betűvel írd meg kommentben!

A játékban szereplő újdonságainkról itt olvashatsz bővebben: Lenmagos kréker       Csokis süti       Magvas grissini       Áfonyás keksz

Szóval játékra fel!

LEGYEN TIED A HETI NYEREMÉNYEK EGYIKE, KARÁCSONYRA! SOK SZERENCSÉT KÍVÁNUNK!
 

A teljes játékszabályzatitt érhető el!